Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Σπαγγέτι με σκόρδο και ντοματίνια






Το καλοκαίρι στην κουζίνα τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Με 2-3 υλικά μπορείς να φτιάξεις γευστικά και χορταστικά πιάτα. Φρέσκιες ντομάτες και μυρωδικά, λίγο σκόρδο και αγνό λάδι. Τίποτα άλλο δε χρειάζεται. Δε χρειάζονται πολλά για ένα νόστιμο πιάτο. Καλά υλικά και καλή καρδιά μόνο.




Θα χρειαστούμε:


400 γρ. σπαγγέτι
8-10 ντοματίνια
3 σκελίδες σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
μερικά φύλλα φρέσκο δυόσμο ή βασιλικό
αλάτι, μαύρο πιπέρι








Πως το κάνουμε:


Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και στη συνέχεια τα στραγγίζουμε.
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε ολόκληρες τις σκελίδες σκόρδο μαζί με τα ντοματίνια (κομμένα στη μέση) και το ελαιόλαδο. Μόλις αρχίσουν να μαραίνονται τα ντοματίνια προσθέτουμε τα φρέσκα μυρωδικά, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σοτάρουμε για ακόμη 3-4 λεπτά και στη συνέχεια ανακατεύουμε με τα ζυμαρικά.

Σερβίρουμε με τριμμένη γραβιέρα ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com