Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Πατάτες γιαχνί










Θα χρειαστούμε:


4-5 πατάτες
2 μεγάλες ντομάτες τριμμένες
3 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
2 φύλλα δάφνης
½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι, μαύρο πιπέρι















Πως το κάνουμε:




Καθαρίζουμε τις πατάτες και κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Τα κρεμμύδια αφού τα καθαρίσουμε τα κόβουμε στα τέσσερα ενώ τις σκελίδες σκόρδου τις ξεφλουδίζουμε και τις αφήνουμε ολόκληρες. Πολτοποιούμε τις ντομάτες . Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τις πατάτες, το σκόρδο, τα κρεμμύδια και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τις τριμμένες ντομάτες, νερό ίσα ίσα να καλύψει τις πατάτες, προσθέτουμε τα δαφνόφυλλα, αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 35-40 λεπτά. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com