Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Πέστο ρόκας, συνταγή











Θα χρειαστούμε:





1 ματσάκι ρόκα
1 σκελίδα σκόρδο
200 γρ. παρμεζάνα
1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
1/3 φλιτζανιού καρύδια
αλάτι, μαύρο πιπέρι













Πως το κάνουμε:


Πλένουμε πολύ καλά τη ρόκα και τη βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και πολτοποιούμε ώσπου να γίνει το μείγμα σαν κρέμα. Σερβίρουμε σε ζυμαρικά ή σε ψωμί. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com