Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

Πένες με πέστο και σπαράγγια














Θα χρειαστούμε:


250 γρ. πένες 
μισό βαζάκι σπαράγγια ή 1/4 ματσάκι αν είναι της εποχής
10 ντοματίνια cherry 
3 κ.σ. πέστο βασιλικού
2 κ.σ. τυρι κρέμα
 1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι, πιπέρι 







Πως το κάνουμε:



Αν φτιάξετε τη συνταγή άνοιξη και τα σπαράγγια είναι φρέσκα δείτε εδώ πως θα τα καθαρίσετε και πως θα τα βράσετε. Αν αγοράσετε σπαράγγια σε βαζάκι, προσέξτε να μην είναι τουρσί. 
Τα ζυμαρικά τα βράζετε σύμφωνα με τις οδηγίες  της συσκευασίας. Σε ένα μπολ βάλτε το πέστο βασιλικού, το τυρί κρέμα, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε. Όταν στραγγίξετε τα ζυμαρικά, στην ίδια κατσαρόλα, ρίξτε 1 κ.σ. βούτυρο και στη συνέχεια ανακατέψτε τις πένες μαζί με το μείγμα με το πέστο βασιλικού. Προσθέστε τα ντοματίνια -είτε ολόκληρα είτε κομμένα σε μικρότερα κομμάτια- τέλος προσθέστε τα σπαράγγια και είναι έτοιμο. 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com