Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Συνταγή για μπουγιουρντί














Θα χρειαστούμε:




250 γρ. φέτα
2 φέτες κασέρι
1 ντομάτα σε φέτες ή κυβάκια
1 πιπεριά πράσινη σε φέτες
1 κ.γ. ρίγανη
1 κγ. πάπρικα
μισό κ.γ. πιπέρι μαύρο
1 κ.σ. ελαιόλαδο









Πως το κάνουμε:



Σε ένα πήλινο σκεύος βάζουμε τη φέτα κάτω από πάνω τη ντομάτα σε κύβους ή φέτες,την πιπεριά σε φέτες, τη ρίγανη, την πάπρικα, το πιπέρι και το ελαιόλαδο και στο τέλος τις φέτες κασέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να λιώσουν και να γίνουν ένα. Όταν ψηθεί ανακατεύουμε. Αν θέλουμε αντί για γλυκό και μαύρο πιπέρι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μπούκοβο ή καυτερές πιπεριές.








1 σχόλιο:

  1. Μπουγιουρντί αγαπημένο! Εύκολη συνταγή και νόστιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com