Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Μανιτάρια κρασάτα









Θα χρειαστούμε:




1 μεγάλο κρεμμύδι
500γρ. μανιτάρια φρέσκα portobello
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
100 γρ. λευκό κρασί
1 κ.γλ. ρίγανη
1 λεμόνι (προαιρετικά)
αλάτι, πιπέρι








Πως το κάνουμε:



Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και σοτάρουμε στο τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από την εξωτερική "φλούδα" τους που αφαιρείτε πολύ εύκολα με τα χέρια, τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια και σοτάρουμε στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά. Ρίχνουμε το λευκό κρασί και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Παρακαλώ μην αντιγράφετε και μη χρησιμοποιείτε το κείμενο και τις φωτογραφίες αυτού του blog χωρίς την άδεια μου και χωρίς να αποδίδετε αναγνώριση/credit.

stospitimouang@gmail.com